رئيس التحرير
محمود سعد الدين
NationalPostAuthority
الرئيسية حالا القائمة البحث
banquemisr

لأول مرة.. سمارة في فيلم صعيدي في الجامعة الأمريكية تكشف سبب اختفائها

الفنانة مستورة
الفنانة مستورة

كشفت الفنانة مستورة عن كواليس تقديمها لشخصية “سمارة” في فيلم “صعيدي في الجامعة الأمريكية” مع الفنان محمد هنيدي،  وتأثير الشهرة المفاجئة عليها بعد عرض الفيلم، وتوقفها عن العمل بسبب تعرضها للحسد وإصابتها بجلطة في المخ.

وقالت مستورة خلال لقائها ببرنامج “قعدت ستات” مع الإعلامية مروة صبري، المذاع على شاشة قناة “ألفا”:"بعد الفيلم، العين جابتلي جلطة في المخ، قعدتني!، عمري ما تعبت ولا اشتكيت من ضغط ولا سكر ولا أي حاجة.. لكن بعد الشهرة الناس حسدتني".

واستكملت: “أنا على المعاش وقاعدة مع أمي، باكل وبشرب معاها، ولو الفلوس قصرت بميل على أخواتي، ولو مافيش بمشي على قدي، مفيش داعي للبزخ”.

ماذا قالت مستورة عن لايفات "تيك توك" ومشاركة الفنانين فيها؟

وفي تصريحاتها التي لاقت تفاعلًا واسعًا على مواقع التواصل، شددت الفنانة مستورة على رفضها لاستغلال مواقع التواصل الاجتماعي من أجل كسب المال، قائلة: “عمري ما أعمل لايفات علشان الفلوس، أنا بشوف ده نوع من التسول، وأبقى عبيطة أوي لو عملت كده”.

وأضافت: “لما بشوف فنانات بيعملوا لايفات علشان يجمعوا فلوس، بيصعبوا عليا، بس بجبر  بخاطرهم وبعملهم لايك”.

          
تم نسخ الرابط