رئيس التحرير
محمود سعد الدين
NationalPostAuthority
الرئيسية حالا القائمة البحث
banquemisr

في أم تبوس ابنها كده.. مروة صبري تهاجم هاجر الشرنوبي بسبب تقبيلها لنجلها

مروة صبري
مروة صبري

انتقدت الإعلامية مروة صبري الفنانة هاجر الشرنوبي بعد نشرها صورة تُقبل فيها نجلها في عيد ميلاده، وهو ما اعتبرته البعض جرأة غير لائقة.

مروة صبري: "الصورة مش مناسبة"

خلال برنامجها "قعدة ستات"، قالت صبري: "أنا مش عارفة أقول إيه، الفنانة كانت بتبوس ابنها في الصورة. أيه المشكلة لما تبوس ابنها؟! بس الصورة دي ما تنفعش تتصور مع ابنك". وأضافت أن الصورة استفزت الجمهور بشكل كبير، مؤكدة أن "ده مش صح".

مروة صبري تهاجم هاجر الشرنوبي 

تابعت مروة صبري: "ده راجل حتى لو عنده 13 سنة، بيروح المدرسة ويشوف زمايله هناك. ما شوفتش أم بتبوس ابنها كده. سواء كان راجل أو بنت، ما ينفعش نبوسه بالطريقة دي. الناس اللي انتقدتك مش مريضة، هو أنتي اللي غلط".

أضافت صبري تساؤلاً مهمًا: "ليه نزّلتي الصورة؟ إذا كنتِ شافتها مش مناسبة، ليه نزلتيها؟". وأوضحت أنه كان من الأفضل عدم نشرها لأنه "الناس هتشوفها وده هيسيء ليكي ولابنك".

          
تم نسخ الرابط