رئيس التحرير
محمود سعد الدين
NationalPostAuthority
الرئيسية حالا القائمة البحث
banquemisr

"كنت بقول يارب اتجوز واحدة زيها".. تامر عاشور يكشف عن قصة حبه لـ نانسي نور

تامر عاشور وزوجته نانسي نور
تامر عاشور وزوجته نانسي نور

كشف الفنان تامر عاشور عن إعجابه الشديد بالإعلامية نانسي نور، حيث بدأت قصتهما من مشاهدته لها على شاشة التليفزيون.
وقال تامر عاشور خلال لقائه ببرنامج "صاحبة السعادة" مع الإعلامية إسعاد يونس: "اتعرفنا على بعض عن طريق صديق، وأول ما اتعرفنا دخلت في الموضوع على طول".

واستكمل: "كنت زمان معجب بـ نانسي في التليفزيون، ومكانش لسه ليا علاقة بيها تمامًا ولا أعرفها ولا أي حاجة، وكنت بقول يارب ليه متجوزش واحدة زيها، والموضع اتنسى بالسنين والله".

وأشار تامر عاشور إلى أنه في بداية علاقتهما لم يخبرها عن إعجابه بها قبل ذلك، معلقًا: " لما اتعرفنا  مرضيتش احكيلها الموقف، وبعد كام شهر لما اتعرفنا على بعض اتقدمت لباباها وهو صعب جدًا".

وتابع: "باباها قعد معايا ورحب بيا واتكلمنا في حاجات كتير جدًا واتفقنا على الخطوات اللي هنعملها، احنا كنا كتب كتاب مش فرح، بس من كتر الناس الموجودة وبنحبها شكله فرح".

آخر أعمال تامر عاشور

وكان آخر أعمال تامر عاشور طرحه ألبوم "ياه" بجميع منصات التواصل الاجتماعي، ولاقى الألبوم نجاحًا كبيرا وتفاعلًا واسعًا من رواد مواقع التواصل الاجتماعي.

ويشمل ألبوم تامر عاشور الجديد 12 أغنية ومنهم: "ياه"، "حبيبي القديم"، "أنا مكرهتوش"، "قصر بعيد"، "مرتحناش"، "جم شرفوا"، "والله يجنن"، "حبك رزق".

          
تم نسخ الرابط