أكد أنس السرغيني، وكيل الحسين عموتة، المدير الفني للنادي الأهلي، أن الهجوم الذي يتعرض له المدرب خلال الفترة الحالية لن يؤثر عليه.
وشهد الوسط الرياضي حالة من الجدل بعدما التقت عدسة موقع «بصراحة» فيديو ظهر فيه الحسين عموتة غاضبًا وقام بدفع اللاعب بسبب اعتراضه على قرار استبداله.
وكيل عموتة: ما يحدث حملة.. ولا توجد أي أزمة بينه وبين لاعبي الأهلي
قال السرغيني، في تصريحات تلفزيونية: "ما يحدث معه في الوقت الحالي من هجوم هو مجرد حملة، ولن تؤثر علينا على الإطلاق".
وأضاف: "لا توجد أي مشكلة بين عموتة وعلي محمود، وكل ما يتم الحديث عنه غير صحيح بالمرة".
وأوضح وكيل الحسين عموتة: "عموتة مدرب محترف، ولا توجد أي أزمة بينه وبين أي لاعب في الفريق".
تفاصيل واقعة حسين عموتة وعلي محمود
كتب علي محمود عبر حسابه الشخصي على إنستجرام: «موضوع الكابتن حسين عموتة يا جماعة غير اللي الناس بتحكي فيه خالص، الحقيقة لما خرجت من الملعب كنت زعلان ومضايق وكان نفسي أكمل وأساعد زمايلي علشان نكسب».
وتابع: «الراجل لاحظ عليا الزعل بزيادة فحب يعاتبني بحماس شوية على أساس كلنا أسرة واحدة وفي نفس الوقت الأجواء كانت مشدودة وكان نفسنا نكسب».
وأوضح اللاعب: «كل اللي قاله لازم كلنا نفكر في الفريق منفكرش في نفسينا، وقالها بطريقة حماسية، زي أب بيوجه ابنه بزيادة والموضوع انتهى في لحظتها وخلاص».
واختتم: «بصراحة الراجل محترم جدا ومحستش أبدًا أنه بيتجاوز أو يقلل من أي حد لكن للأسف الناس أخدت بالشكل ومتعرفش الحقيقة، للي ميعرفش الراجل ده محترم جدا».
