تحدث وليد صلاح الدين مدير الكرة بالنادي الأهلي، عن تفاصيل أزمة محمد الشناوي مع الجماهير الحمراء، عقب لقاء سيراميكا كليوباترا في نصف نهائي السوبر المصري، وحالة سوء التوفيق التي تواجه الفريق.
تصريحات وليد صلاح الدين
قال وليد صلاح الدين: “إحنا عارفين العتاب علي قدر المحبة، الجمهور بيحب النادي الأهلي جدا، وبيحب لاعيبة النادي الأهلي، ودايمًا العتاب علي قدر المحبة”.
وواصل عبر قناة أبو ظبي الرياضية: “جماهير الأهلي تحديداً بتعشق الفوز في المباريات والبطولات، واحنا وصلنا للجماهير، إن التعادل بالنسبة لينا هزيمة”.
وأكمل: “لكن احنا لما بنخسر كلنا ولما بنكسب بنكسب كلنا، إحنا مع الجمهور علي الحلوة والمرة، عارفين إن الملعب هيتقفل من جمهور الأهلي”.
وزاد: “أنا مدير الكرة وبقولك اللاعيبة ملتزمة جدا جدا، وبتحب بعض جدا بتتمرن كل واحد بيقدم أقصي حاجة عنده، إحنا جايبين الفرقة كلها حتي المصابين اللي برا السكور، بنقدم كل شئ عشان ربنا يوفقنا والجمهور يفرح”.
وأشار: “الحمد لله، من أيام كابتن عماد النحاس والفريق بيقدّم أداء كويس، رغم فترات الإجهاد، وبعد قدوم مستر توروب، العروض أصبحت قوية جدًا”.
وأضاف: “لكن في شوية عدم توفيق غريب، مباراتين تعادل في الدوري رغم السيطرة، الأرقام بتوضح إن الأهلي دائمًا الطرف الأفضل، استحواذ أعلى، فرص أكثر، لكن الإهدار كبير”.
وأتم: “في مباراة بتروجت مثلاً، النتيجة المتوقعة كانت 6-1 لكن انتهت 1-1، والكرة بتضيع من على الخط أو في العارضة، نفس الحال أمام المصري، فرص سهلة بتضيع، لكن الأداء ثابت طول الـ90 دقيقة، وإن شاء الله التوفيق جاي”.

موعد مباراة الأهلي والزمالك في نهائي السوبر المصري
ومن المقرر أن تنطلق مباراة الأهلي والزمالك، في نهائي كأس السوبر المصري، يوم الأحد القادم، في تمام الساعة الخامسة والنصف مساء، على ستاد محمد بن زايد.
