الفن

تتجوز براحتها ده حلال ربنا.. أول تعليق من أحمد السقا بعد أنباء زواج مها الصغير

02 يونيو 2025 08:16 م

أحمد السقا

رد الفنان أحمد السقا على المنشور المتداول له عبر مواقع التواصل الاجتماعي وهجومه على طليقته الإعلامية مها الصغير.

وقال السقا في حواره مع الصحفي أشرف شرف: أنا مش فاضي  عشان أكتب بوستان تلقيح علي حد، أنا مشغول جدا و بقالي فترة مسافر  ما بين الإمارات السعودية لأداء فريضة الحج و من قبلهما فرنسا، لست أول شخص في العالم “ يطلق ”، هي أم أولادي و لو احتاجتني في أي وقت هأبقي شخص جنبها.


وأضاف: لا أتمني أي شئ يأذيها أنا  تربية أمي و من بيت كله أصل لو عايزة تتجوز ما تتجوز ده حلال ربنا أنا حاليا عايش لأولادي التلاتة  ابني ياسين اتخرج من الجامعة و نادية و حمزة اخوها الصغير في الجامعة أنا عمري ما أذيت حد، و لا أحب المشاكل و لا النوش.


وواصل: كنت باقي علي علاقتنا لآخر لحظة قصة الفلوس  و مستشفي لندن مش عايز اتكلم فيها بس أنا عملت اللي علي و زيادة و أبقي راجل ناقص  لو لقيت مراتي بتموت و ما وقفتش جنبها ردي علي الجميع الفترة القادمة بشغلي.