الفن

عصام صاصا: صوتي الحلو وراثة من أمي وبدأت مسيرتي بقرأ قرآن

13 مايو 2025 07:32 م

عصام صاصا

كشف مطرب المهرجانات عصام صاصا عن بداية مسيرته الفنية، مشيرًا إلى أنه ورث صوته من والدته، وكان في بدايته يقرأ القرآن.

وقال عصام صاصا في تصريحات تلفزيونية: أنا صوتي حلو وراثة من أمي، وكنت بقرأ قرآن ولحد دلوقتي بقرأ بس الدنيا تلاهي وغصب عن الواحد.

وأضاف: بعدين حبيت الغناء وكنت بسمع أغاني قديمة وحبيت الموضوع، أنا كنت في إعدادي جربت أنا وناس زمايلي في المدرسة كنا بنسجل أغاني وإحنا بس اللي بنسمعها، أول أغنية عملتها مش فاكر اسمها.

تفاصيل سجن عصام صاصا

 

وكان قد قال مؤدي المهرجانات عصام صاصا إن فترة سجنه كانت من أصعب الفترات التي مر بها في حياته، مؤكدًا أن الأمور أصبحت الآن أكثر استقرارًا، لكنه ما زال يعيش صدمة تلك التجربة القاسية.


وأوضح صاصا خلال لقائه مع الإعلامية ياسمين عز في برنامج "كلام الناس" على قناة MBC مصر، قائلًا:"أنا لحد دلوقتي مش مستوعب من الصدمة اللي كنت فيها، وفي الأزمات بنعرف الحبايب والأعداء".


وتابع:"فيه ناس كتير خذلتني وقت أزمتي وكانوا صحاب قريبين مني جدًا، واللي كمل معايا لحد الآخر حوالي 5%، حسيت وقتها إني وقعت ومليش قومة تاني".

وأشار إلى أن تلك المحنة كشفت له الكثير من الوجوه الحقيقية، وأنه أصبح أكثر وعيًا بالأشخاص الذين يستحقون أن يكونوا جزءًا من حياته.